Heb je genoeg van de (werk)stress, niet nog een burn-out?

Jij bent klaar om het anders te gaan doen:

lol in je werk hebben, gelukkig zijn!

je mist iets

Je leven lijkt leuk en succesvol. Waarschijnlijk heb je een (goed betalende) baan, een mooi huis in een fijne buurt, een dikke auto en een partner waarmee het over het algemeen goed kunt vinden. Maar toch mist er iets.

je vraagt je misschien af:

  • Ik wil weg uit de ratrace! Leven zonder stress. Maar hoe?
  • Ik voel me leeg of ongelukkig, kan dat niet anders?
  • Is mijn werk of leven wel zinvol? Is dit het nou?
  • Kan ik mijn ei wel kwijt? Heb ik toekomstperspectief?
  • Wie ben ik eigenlijk écht?
  • Wil ik wel zo doorgaan of wil ik iets anders? En wat dan?

jouw zoektocht

Zoek je naar meer tevredenheid, geluk, zingeving? Je bent niet de enige. Je zoekt het bij je partner, in je opleiding, je werk, je huis, de sport die je doet, of het vrijwilligerswerk.

Je leest interessante boeken, luistert naar muziek, gaat misschien naar musea of festivals. Maar nergens vind je echt wat je zoekt.

Ook niet in die nieuwe baan, met die nieuwe partner of in die andere woonplaats. En, als je iets nieuws hebt gekocht of iets bereikt hebt, dan lonkt het volgende alweer. Maar waar je ook zoekt, wat je ook doet, daar vind je het niet.

Het is alsof er geen ziel in zit, alsof de essentie ontbreekt. Het is alsof jouw kern, jouw essentie mist in je dagelijkse leven.

Dus doe je te veel je best, werk je te hard en voel je je niet gezien, niet gewaardeerd. Misschien heb je ook nog een burn-out gehad of werd je overspannen/ overwerkt.

vrij en gelukkig voelen

Doorgaan op dezelfde manier helpt je niet. Dat heb je al jarenlang gedaan en daarom zit je nu waar je zit.

Jij wilt je vrij voelen, zodat je een andere werkelijkheid ervaart. Met magisch grootse mogelijkheden en andere oplossingen. Vanuit jouw essentie, jouw liefde, in contact met de essentie van anderen. 

En dan midden in het zoeken en de wanhoop krijg  jij ineens dat gevoel: je wilt helemaal weg, weg van het leven dat je leidt: naar vervullend werk en een aantrekkelijk leven.

aarzelingen

Maar je aarzelt. Je ziet beren op de weg. Bezwaren. Wat ga je allemaal missen? Heb je wel genoeg geld? Waar zou je heen moeten? Wat als je het ook daar niet vindt?

wat dan wel?

Hoe moet je zoeken naar de kern van wie je bent? Je hebt het vroeger niet geleerd, thuis of op school. Je voelt wel dat je niet gezien bent in wie je werkelijk bent. Dat was misschien geen opzet, maar het was zo. Je bent je gaan aanpassen. Je hebt concessies gedaan, anderen gelukkig willen maken, of willen helpen. Je hebt anderen naar de mond gepraat, willen pleasen. Om gezien te worden, erbij te horen of liefde te krijgen.

Maar je weet inmiddels heel goed dat jij daar niet gelukkig door wordt. En ook die anderen niet, want het was nooit genoeg of net niet het juiste wat je voor ze kon doen, hoezeer je er ook je best voor deed. Dat is dus niet de oplossing. Maar wat dan wel?

vrij en onbekommerd: stel dat het wél kan!

Je wilt het anders. Daarom wil je weg. Maar hoe? En waarnaartoe? En warom en waarmee houd je jezelf tegen? Waar ben je bang voor? Daar zou je wel eens samen met iemand over willen praten, zonder meteen iets te moeten. Praten met iemand die je begrijpt, iemand die dat gevoel ook kent, die er zelf ook geweest is en weet hoe het werkt. Iemand die jouw zoektocht kan begeleiden.

Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik help je om je eigen weg weer te vinden. Weerken en leven zoals bij jou past, goed voor jou is.

Als je wilt weten hoe ik je kan helpen, kijk dan eens bij Aanbod.