Wat anderen zeggen over Upspring Coaching

 

De mensen die mij goed kennen en mijn klanten noemen me liefdevol verbindend, invoelend, relaxed, open en eerlijk, doortastend, to-the-point en onbaatzuchtig. Degene met wie ik samenwerk noemt me een magiër vanwege mijn spirituele intuńętie en vermogens om o.a. subtiele energieën te ervaren.

Kijk ook eens op mijn LinkedIn profiel bij de aanbevelingen.

De coachgesprekken met Marc heb ik als zeer positief ervaren. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen wist hij bij elk gesprek snel tot de kern te komen. Het traject dat we samen hebben doorlopen heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht.
— KvM, Office Manager
Marc heeft mij geholpen aan nieuwe inzichten en perspectief om mijn eigen kracht en autonomie weer steviger op te pakken. Hij bouwt zijn coaching goed op en de gebruikt veelzijdige werkvormen waardoor ik tot de kern kom. Marc observeert en analyseert sterk en ik ben een fan van zijn klare taal; hij geeft terug wat hij waarneemt. Altijd op een respectvolle manier, en zodanig dat je ogen geopend worden. 
— DT, Business Improvement Manager
Marc heeft mij geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en het beantwoorden van die zo belangrijke vraag: Wat is jouw missie? Hij heeft me laten inzien welke keuzes je zelf kunt en - misschien wel moet - maken. Dat doet Marc op een betrokken, methodische en uiterst professionele wijze. Niets moet; Je geeft zelf aan hoever je daarin gaat. Je kan dus zelf bepalen welk resultaat je bereiken wil. Dat is mooi.
— MA, Interim Manager
Geweldig hoe Marc door mijn lagen en onbewuste misleidingen weet heen te prikken en de kern weet te bereiken.
— GW, Senior Technisch Specialist