Ontdek jouw missie, passie of purpose

wat heb jij te doen in dit leven?

Je bent al langer zoekende. Omdat je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt. Gelukkiger leven, zinvol werk doen. Bijdragen. Weer die sprankeling voelen. En je weet ergens van binnen dat je wensen en dromen op een plank liggen te verstoffen.

Wil je ontdekken wat jouw bijdrage aan de wereld is en in actie komen? En heb je behoefte aan een heldere aanpak om verder te komen?

Dan is dit semi on-line programma iets voor jou. In ca tien uur (her) ontdek jij via een aantal stappen en mijn persoonlijke begeleiding wat je dan wel wilt. Jouw missie en passie. Met praktische inzichten en handvatten zodat je jouw missie ook daadwerkelijk kunt gaan realiseren.

antwoorden vinden op belangrijke vragen

Je werk en je omgeving doen een steeds groter beroep op je. Hoe voldoe je aan die toenemende druk en verwachtingen? Nog meer uren maken, harder werken, extra studeren? Doen wat anderen van je verwachten? Dat werkt niet.

Wat wel werkt is vanuit je eigen autonome kracht en missie gaan leven en werken. Nu is bij uitstek een goed moment om stil te staan bij je eigen toekomst. Hoe zorg je dat jij gelukkig wordt en blijft?

wat gaan we doen?

in dit Missiepad onderzoek je via een aantal vaste stappen wat jij zinvol en belangrijk vindt, welke talenten je hebt, waar je energie van krijgt en wat de rode draden zijn in je leven.  Daaruit (her) vind je je missie.

Je gaat ervaren wie je echt bent en wat je eigenlijk wilt. En ook hoe je dat kunt inzetten in je werk en in jouw privéleven. Vanuit jouw innerlijke kracht. Dat is de basis voor jouw zingeving en geluk.

Ik begeleid je met mijn kennis en ervaring en geef je praktische inzichten om je missie te concretiseren. Je krijgt praktische handvatten, zodat je je eigen leven kan gaan vormgeven en creëren.

In deze individuele workshop begeleid ik je on-line. Daarbij doe je opdrachten die we vervolgens bespreken en waarbij we dieper in gaan op jouw antwoorden. Zodat jij met hernieuwde energie verder kunt. Op jouw tempo en in jouw tijd, in blokken van een paar uur.

praktisch

  • > Bewezen methode;
  • > handig invul programma als leidraad;
  • > mijn deskundige begeleiding;
  • > opdrachten via mail;
  • > 3 uur coaching via videobellen;
  • > flexibel in tijd en locatie.
  •  
  • Jouw tijdsinvestering: circa 10 tot 12 uur.

informatie of aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op.

Kijk ook eens bij wat anderen zeggen over het Missiepad.

Wil je meer weten?

Voor vragen over het aanbod kun je onderstaand formulier gebruiken.